LET'S GET MOVING

Thomas vandewiele - Bewegingscoach

ABOUT ME

Thomas Vandewiele

Mijn naam is Thomas .

Jullie vragen jullie waarschijnlijk af waarom ik begonnen ben als beweegcoach. 

Ik ben beweegcoach geworden om mensen te helpen met de uitdagingen die het leven ons brengt. Dit doen we door onder andere wekelijks op een vaste moment(en) vast te leggen waar we kunnen werken aan uzelf. Samen gaan we ervoor om uw doelstellingen te bereiken en vergeten we vooral niet van het leven te genieten.

Ons lichaam wordt gebruikt als hoeksteen voor ons mentaal welzijn.

Hoe ouder we worden, hoe beperkter we worden in onze tijd. U krijgt meer verantwoordelijkheden en uw prioriteiten worden verlegd. Hierdoor verdwijnt onze aandacht voor ons lichaam, dit zowel op mentaal als fysiek vlak. De lichaamskwaaltjes stapelen zich op en we worden uitgedaagd door ons eigen lichaam. Let's work on it!!

 
 

Bedrijfsfitness

Iedereen op de werkvloer wordt uitgedaagd om he beste van zichzelf te geven en zet ze aan tot een actieve en fitte levensstijl. Zowel gevorderde als beginnende sporters moeten zich welkom voelen tijdens de sportgelegenheden. 

 

Wat bieden wij uw bedrijf aan?

  • Drempelverlagende initiatieven

  • Wekelijkse workout

  • Intakegesprekken en afname fitheidstests

  • Beheer inschrijvingen

  • Bedrijfsfitness facebookpagina

 

Bedrijfsfitness heeft tal van voordelen voor u en uw werknemers. 

1. Betere prestaties:

Door het beoefenen van sport komt er meer zuurstof vrij in de hersenen, waardoor we ons beter en langer kunnen concentreren. Tijdens het sporten maakt ons lichaam ook hormonen aan, zoals endorfine. Deze zorgen ervoor dat we minder stress hebben en dat we ons beter in ons vel voelen. Fitte werknemers zijn vervolgens alerter en presteren beter.

 

2. Minder ziektes:

Hoe vaker we sporten, hoe minder vatbaar ons immuunsysteem is voor ziektes. Onvoldoende beweging verzwakt namelijk onze lichamelijke weerstand. Je voelt je minder fit en het risico op infecties ligt veel hoger dan bij anderen. Investeren in sporten op de werkvloer kan er vervolgens voor zorgen dat werknemers minder vaak ziek zijn.

3: Sport verbindt:

Als mensen samen inspanningen leveren, creëert dit een band. Sport kan zeer belangrijk zijn om de grenzen te doorbreken van werknemers. Ze leren elkaar beter kennen in een andere omgeving waardoor er een sterk groepsgevoel kan ontstaan. Voornamelijk als ze sporten in teamverband, want sport is teambuilding. Daarnaast is het goed voor het imago van het bedrijf. Het schept een verantwoordelijke houding naar de buitenwereld. Kandidaten overtuigen om voor jouw bedrijf te kiezen kan hierdoor een stuk makkelijker worden.

Kies jouw

 WORKOUT

Bij bewegingscoach Thomas kan u kiezen tussen personal training en groepstraining. 

 Tijdens personal trainingssessies wordt u geholpen bij het bereiken van jouw sportief persoonlijk doel. Vanaf nu sta je er niet meer alleen voor!!

Tijdens groepstrainingen leer beter en kwalitatief bewegen en bereik het beste resultaat door de combinatie van cardio en kracht in één sessie. In groep trainen geeft je dan nog een een extra boost om te trainen. Lijkt dit ideaal voor jou? Aarzel niet om eens te proberen.

1

 

SUCCESS STORIES

Eindelijk de trap op zonder te hijgen

Christa

December 10, 2018

Mijn doel bereikt 5 km in 30 minuten

Karin

December 15, 2018

Die eerste looppassen na enkele jaren

Jasmien

Februari, 2019

 
 
Thomas vandewiele

Bewegingscoach

Zwevezelestraat 82

8820 Torhout

Tel: 0476 53 25 36

bewegingscoachthomas@gmail.com

  • Instagram
  • Facebook Social Icon
GET IN TOUCH
  • Instagram
  • Facebook Social Icon