Over Thomas

  • Professioneel zoals een arts

  • Goedlachs zoals Peter Sagan

  • Geduldig zoals een leerkracht

  • Onvermoeid zoals de hartspier

Ik kan beginnen met een waslijst op te maken van mij ervaringen. Maar dit is niet de essentie. Belangrijk is, dat jij bij mij centraal staat. Jouw doelstellingen zijn het middelpunt van iedere training

Visie

Iedereen heeft het druk. Presteren op het werk, een sociaal leven onderhouden en voor iedereen goed willen doen. Het eerste wat wegvalt is Me-time. Je weet dat een gezonde geest en een gezond lichaam samen gaan maar het is makkelijker gezegd dan gedaan. 

Als je dan toch tijd voor jezelf kan vrij maken dan probeer je alles uit dat moment te halen. Hier kom ik als beweegcoach in beeld. Een coach is iemand die je op jouw kunnen begeleidt. Iemand die je een duwtje geeft als je het moeilijk hebt. Iemand die op het afgesproken uur op je wacht. Iemand die wil dat jij beweegt. Samen bekijken we jouw eigen doelstellingen en passen we elke training hierop aan.

Ik zorg ervoor dat elke training Plezier, functioneel en op jouw kunnen geschreven is. Met een vleugje humor, een motiverend schouderklopje en een check-up berichtje gaan wij samen voor jouw goed gevoel.

De kwaliteitsvolle training en continue bijscholingen zorgen ervoor dat de ‘ME-time’ optimaal wordt benut en dat jij krijgt wat je verdient.

Openingsuren

Maandag - zondag

Op afspraak

 

Adres

Bewegingscoach Thomas

Zwevezelestraat 82

8820 Torhout

0476532536

bewegingscoachthomas@gmail.com

Vindt ons
  • Instagram - White Circle
  • w-facebook